Services

Meet the team

Wil je fitter worden, beter in je vel zitten, afvallen, hulp bij sporten, spieropbouw of een gezondere lifestyle? Dit alles kan bij Jeffs Health Club. Wij gaan samen de strijd aan! Met onze unieke manier van trainen, persoonlijke en professionele begeleiding, helpen wij ieders doel te behalen. Iedereen is anders en heeft een andere training nodig, door een plan op maat is onze personal training perfect voor jouw specifieke doelen en wensen. We kijken naar jouw persoonlijke levensstijl en stellen samen een plan op. Jeffs Health Club is voor iedereen toegankelijk.

Fit zijn is voor iedereen en elke leeftijd van belang.  Bij ouderen is het vooral belangrijk om kracht, lenigheid, coördinatie en evenwicht te blijven trainen om op een gezonde manier en zonder blessures ouder te worden. Al is voor velen het doel van fitness om het perfecte lichaam te krijgen, sporten is zeker niet alleen bedoeld om het ideale plaatje te creëren, daarom zijn wij er voor iedereen. Sporten heeft veel positieve effecten, zoals spieropbouw, verhogen van de conditie, trainen van uithoudingsvermogen, coördinatie en evenwicht verbeteren en vetverbranding. Bij sporten komt het bekende stofje endorfine vrij, waardoor je meer energie krijgt en lekker in je vel zit. Sporten is voor iedereen belangrijk.

Jeffs Health Club focust zich niet alleen op sporten, maar juist ook op alles er om heen. Een voorbeeld: “Waarom heb ik altijd het schommeleffect?”. Een vraag die vaak wordt gesteld wanneer het doel afvallen en fitter worden is. Gedragsverandering begint pas na 6 maanden, een kort dieet zonder te kijken naar je gebruikelijke eetpatroon is daarom niet erg effectief. Kijk naar je standaard, vaak minder gezonde, patroon en verander dit. Zonder na te denken is er soms ongemerkt een ongezond patroon ingeslopen. Tip! Verplaats de snoeptrommel zodat je eerst na moet denken voor je hier iets uit kan pakken en wordt zo meer bewust van je eetpatroon. Bij Jeffs Health Club kun je terecht voor een juist en gezond voedingsschema met niet alleen de schijf van vijf, een trainingsschema en coaching. Natuurlijk zorgen wij ook voor de bekende stok achter de deur.

Wij zitten op verschillende locaties in Badhoevedorp, Amsterdam, Lijnden, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam en omgeving, dus voor vrijwel iedereen goed bereikbaar. Verschillende locaties met bijbehorende faciliteiten zoals welness, technogym, een luxe, kleinschalige sportschool en ontspanning in de bar om aan vele wensen te voldoen. We geven verschillende soorten training: boksen, buiten training, full body, conditie, kracht, Billen-Benen-Buik en nog veel meer. Jeffs Health Club kijkt samen met jou naar wat jij leuk vindt en hoe sporten jou het meest motiveert. Samen ben je sterker, het is ook mogelijk om in duovorm met een partner of in een kleine groep te trainen.

Welk doel jij ook hebt, we gaan er mee aan de slag. Weg met de goede voornemens, stel het niet langer uit. Schrijf je nu in voor een vrijblijvende intake!

Let’s Do This

Trainen met plezier

Kwaliteit

Persoonlijke aandacht

Unieke methode

Hulp met voeding

Goed bereikbaar

10 weken challenge!

wil jij afvallen, fitter, gezonder maar vooral lekkerder in je vel zitten?